SPORTSKI CENTAR VIZURA

Sportski centar VIZURA je sportski objekat savremeno opremljen sportskim sadržajima namenjen vrhunskom sportu, dečijim sportskim školama i rekreativcima.

U sastavu Vizure Sport nalazi se City Code Vizura Garni hotel kao i City Code Spa hotel, što stvara idealne uslove za organizovanje priprema sportista kao i drugih događanja. U okviru sportskog centra nalaze se :

9

sportska dvorana Vizura Sport

9

 sportska dvorana Mala Vizura

9

bazen

9

teretana i fitness klub

9

wellness

9

fizio centar…

Hala Vizura Sport

Prostire se na približno 1.300 m2, ima tri svlačionice, mali vip salon, vip ložu i ložu za novinare, kao i odvojene ulaze za igrače i publiku. Teren je veoma komforan, maksimalno prilagođen zaštiti igrača od povreda i zadovoljava sve domaće standarde za profesionalno bavljenje košarkom. Vizura Sport poseduje sportsku dvoranu opremljenu kapaciteima da primi oko 1500 gledalaca. Prostranost i funkcionalnost ovog objekta obezbeđuje jako dobre uslove za organizovanje raznih aktivnosti:

N
Sportske aktivnosti
  • Pripreme sportista
  • Iznajmljivanje terena
  • Organizovanje utakmica…
N
Vansportske aktivnosti
  • Kongresi
  • Predavanja
  • Konferencije
  • Team building…

Hala Mala Vizura

Mala Vizura sagrađena je 2006. godine. Na površini od 600 kvadratnih metara nalazi se sala (400 kvadratbih metara), sa svlačionicama i tuševima. Na spratu su tri apartmana za smeštaj sportista.  Mala Vizura namenjena je prevashodno rekreativnom bavljenju sportom i organizacijom vansportskih aktivnosti sa malim brojem učesnika. U svom sastavu ovaj SC poseduje i kafe restoran iz kojeg se pruža pogled na sam teren, a koji poseduje i prostranu letnju baštu.
Funkcionalnost ovog objekta obezbeđuje dobre uslove za organizovanje raznih sportskih aktivnosti i vansportskih aktivnosti sa manjim brojem učesnika.

 


KONTAKT

ADRESA

Cara Dušana 105, Zemun

TELEFON

011 26 18 515

060 55 05 555

060 02 02 440